VELKOMMEN TIL COSBORG A/S

Cosborg er en dansk familieejet biohealthcare virksomhed med mangeårige erfaring indenfor kosttilskud og dokumenteret hudpleje.

KONTAKT OS
  • Ole Borgstrøm

  • Inge Borgstrøm

  • Stine Borgstrøm

  • Camilla Borgstrøm

DANSK BIOHEALTHCARE UNIVERS

Cosborg er et univers af gennemtestede hår – og hudplejeprodukter samt kosttilskud, der har et højt indhold af naturlige plantestoffer, ofte kombineret med vitaminer og mineraler samt relevante aktive kosmetiske ingredienser. Ordet, ”biohealthcare”, er sammensat af ”bio” fra naturlige (urter/droger)/minimale eller ingen tilsætningsstoffer samt ”healthcare”, fra det engelske ord, som betyder sundhedspleje og egenomsorg.

100% DANSK HELE VEJEN

Cosborg har en stor distribution i hele Danmark – både fysisk og online. Vores produkter forhandles på cosborg.dk og hos Matas, Helsekostforretninger og Apotektet. Cosborg er en 100 % dansk virksomhed. Det er vi meget stolte af. Vores produktudvikling og produktion ligger i Nordsjælland og Midtjylland. Lageret er placeret i Nordsjælland og hovedkontoret ligger i hjertet af København. At alle enheder hos Cosborg er samlet i Danmark afspejles i produktkvaliteten, som er den ypperste. Alle råvarer er nøje udvalgt og gennemtestet. Ydermere har flere af vores produkter egen dansk klinisk undersøgelse. Kun de bedste produkter kommer gennem Cosborg´s nåleøje med viden fra kliniske afprøvninger, så vi altid sikrer, at alle produkter er effektive behandlingsformer, som giver synlige resultater på kort tid.

20 ÅR I 2022

Cosborg A/S blev lanceret i 2002, og har snart 20-års jubilæum. Ægteparret Inge & Ole Borgstrøm, stiftede Cosborg efter salget i 1999 af deres tidligere naturlægemiddel virksomhed, BIONA A/S. Cosborg er et sammensat varemærkenavn fra de tre første bogstaver ”COS”, som kommer af ordet cosmeceuticals (kosmetiske produkter med lægelig virkning) samt ”BORG” fra grundlæggerparrets efternavn Borgstrøm. Nu er tiden kommet til et generationsskifte og indehaverne, Ole & Inge Borgstrøm, er i gang med at videregive stafetten til deres to døtre, Camilla & Stine Borgstrøm.

Værsgó at gå på opdagelse i Cosborg´s univers – rigtig god fornøjelse!

Kærligst, Cosborg/Familien Borgstrøm