Om Cosborg

Cosborg Biohealthcare

Om os

Cosborg er en familieejet dansk healthcare virksomhed med mangeårig erfaring indenfor naturlige lægemidler, kosttilskud og dokumenteret hudpleje.


Vi har specialiseret os i gennemtestede hår- og hudplejeprodukter samt kosttilskud med et højt indhold af naturlige plantestoffer, ofte kombineret med vitaminer og mineraler samt relevante aktive kosmetiske ingredienser. Effektive behandlingsformer som giver synlige resultater på kort tid. Samtidig er det et ufravigeligt krav, at de anvendte råvarer skal være sikre og uskadelige.


Baggrunden for Cosborg er, at Inge og Ole Borgstrøm etablerede naturlægemiddel virksomheden BIONA A/S i 1987, som på få år udviklede sig til en af de største udbydere på det skandinaviske marked. I 1999 blev virksomheden solgt til den danske medicinalfabrik Ferrosan A/S.


I begyndelsen af 2003 etablerede vi virksomheden Cosborg A/S med fokus på udvikling og produktion af kosmetiske præparater samt kosttilskud med dokumenterede virkninger. Virksomhedens koncept er at udnytte erfaringer og opdateret viden fra bl.a. kliniske afprøvninger omkring brugen af naturlige plantestoffer, vitaminer og mineraler .


I 2006 etablerede Matas for første gang kåringen af “årets leverandør” som blev Cosborg, baseret på innovation, samarbejde og forretningsudvikling.


Cosborg blev i 2007 og 2011 kåret til gazellevirksomhed af dagbladet Børsen.


 

Med venlig hilsen


COSBORG A/S


Ole Borgstrøm.